Giriş Kayıt
Tomas Zelenka

Tomas Zelenka (56)


Yönetmen Asistanı, Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yönetmen

Tomas Zelenka, 22 Şubat 1963 Çek Cumhuriyeti doğumlu yönetmen asistanı, casting, oyuncu yönetmeni, yönetmen.

Çöküşten Önce (2004), The Pagan Queen (2009), Kajinek (2010), Schwere Jungs (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1963
Doğum Yeri: Çek Cumhuriyeti
Diğer Bir İsmi: Tomás Zelenka
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 119
2014 51 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 123
2013 50 Komedi Yönetmen Asistanı 2.7 138
2011 48 Gerilim Yönetmen 4.3 64
2011 48 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 238
2010 47 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 772
2009 46 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.6 1,937
2009 46 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.4 80
2008 45 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 106

The Bitch's Diary
2007 44 Romantik Yönetmen Asistanı 4.4 204
2007 44 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 651

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 43 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 216,920

Çöküşten Önce
2004 41 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 13,134
2003 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 14,028
2002 Macera Casting 7.4 3,788
2002 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 27

Avalon'un Sisleri
2001 38 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 7,980
2000 37 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 305
2000 Dram Casting 7.7 3,874

Jeanne D'arc
1999 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.4 60,669
1999 36 Biyografi Casting 6.7 512
1995 32 Aksiyon Sesler 4.4 231
1992 29 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 67
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019