Giriş Kayıt
Jerome M. Zeitman

Jerome M. Zeitman


Yapımcı

Jerome M. Zeitman, yapımcı.

Devil Dog: The Hound of Hell (1978), Just You and Me, Kid (1979), Damnation Alley (1977), Zengin Olmak İstiyoruz (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerome Zeitman | Jerry Zeitman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 5.7 133

Zengin Olmak İstiyoruz
1980 Komedi Yapımcı 5.9 1,136
1979 Komedi Yapımcı 6.0 720
1978 Gerilim Yapımcı 5.2 959
1977 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.2 4,390
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019