Giriş Kayıt
Jerome M. Zeitman

Jerome M. Zeitman


Yapımcı

Jerome M. Zeitman, yapımcı.

Devil Dog: The Hound of Hell (1978), Just You and Me, Kid (1979), Damnation Alley (1977), Zengin Olmak İstiyoruz (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerome Zeitman | Jerry Zeitman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yapımcı 5.7 130

Zengin Olmak İstiyoruz
1980 Komedi Yapımcı 5.9 1,127
1979 Komedi Yapımcı 6.0 713
1978 Gerilim Yapımcı 5.2 954
1977 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.2 4,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018