Giriş Kayıt
Béla Zeichan

Béla Zeichan (51)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Béla Zeichan, 05 Ekim 1931 Budapest, Macaristan doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

Hideg napok (1968) yapımıyla biliniyor.

Béla Zeichan, 06 Eylül 1983 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1931
Ölüm Tarihi: 06 Eylül 1983
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 47 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 93
1970 39 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 163

Kiev’deki Adam
1968 37 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 1,071
1968 37 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 314
1963 32 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019