Giriş Kayıt
Paolo Zeccara

Paolo Zeccara


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

Paolo Zeccara, görsel efekt, yönetmen asistanı.

Şanslı (1995), Fezada Çarpışanlar (1978), Ovosodo (1997), Hercules (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görsel Efekt 6.9 108

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.7 7,305
2013 Dram Görsel Efekt 4.6 722
2011 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 704
2010 Biyografi Görsel Efekt 6.2 240
2010 Biyografi Görsel Efekt 6.7 247
2009 Gerilim Görsel Efekt 4.3 206
2008 Tarihi Görsel Efekt 7.0 3,290

Sankt Petersburg'un Cinleri
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.2 285
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,620

Zamanın Tozu
2008 Dram Görsel Efekt 6.7 1,432

Sessiz Kaos
2008 Dram Görsel Efekt 6.9 3,621
2007 Dram Görsel Efekt 6.3 303
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,125

Çile
2005 Görsel Efekt 5.1 64
2005 Suç Görsel Efekt 7.2 7,751
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 870
2005 Dram Görsel Efekt 5.3 9,560
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 31,435

İçimdeki Fırtına
2004 Komedi Görsel Efekt 6.6 1,118
2003 Dram Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
7.1 707
2002 Dram Görsel Efekt 5.8 172
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.2 477

Cahil Periler
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 7,911

Unfair Competition
2001 Dram Görsel Efekt 6.9 1,304
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 276
2000 Macera Görsel Efekt 6.3 656
2000 Gerilim Görsel Efekt 5.7 635
2000 Komedi Görsel Efekt 4.9 269
2000 Dram Görsel Efekt 7.7 617
1999 Dram Görsel Efekt 6.7 425
1998 Dram Görsel Efekt 5.7 27
1998 Komedi Görsel Efekt 6.1 882
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 2,633

Şanslı
1995 Dram Görsel Efekt 6.7 5,995
1992 Macera Görsel Efekt 7.0 469
1985 Macera Görsel Efekt 4.1 937
1983 Macera Görsel Efekt 3.8 3,084

Uzay Kartalları
1979 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 3.9 715

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Görsel Efekt 3.9 5,259
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019