Giriş Kayıt
Edward Zebrowski

Edward Zebrowski (78)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Edward Zebrowski, 26 Temmuz 1935 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

Üç Renk: Mavi (1993) yapımıyla biliniyor.

Edward Zebrowski, 13 Şubat 2014 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1935
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 2014
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Renk: Kırmızı
1994 59 Dram Çeşitli 8.1 78,226

Üç Renk: Beyaz
1994 59 Komedi Senarist 7.7 54,500

Üç Renk: Mavi
1993 58 Dram Senarist 8.0 76,485

Ecinnliler
1988 53 Dram Senarist 6.4 439

Sabit Sayı
1980 45 Dram Oyuncu 7.2 571
1979 44 Dram Senarist
Yönetmen
7.2 190

Aydınlanma
1973 38 Dram Oyuncu 7.3 1,056
1969 34 Dram Senarist 7.3 700
1968 33 Kısa Metraj Senarist 7.1 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019