Giriş Kayıt
Michael Zebell

Michael Zebell


Michael Zebell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhanetin Bedeli
2007 Suç Taşıma Bölümü 6.7 28,639

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Taşıma Bölümü 7.0 69,102

Arabulucu
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 121,269

Aile Bağları
1997 Dram Taşıma Bölümü 6.0 4,767
1996 Dram Taşıma Bölümü 5.4 267
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019