Giriş Kayıt
Malgorzata Zdziarska

Malgorzata Zdziarska (63)


Yönetmen Asistanı

Malgorzata Zdziarska, 23 Mart 1956 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu yönetmen asistanı.

Avrupa Avrupa (1990), Korczak (1990), Pogoda na jutro (2003), Nigdy w zyciu! (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1956
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 56 Macera Çeşitli 6.1 378
2010 54 Komedi Çeşitli 6.1 870
2008 52 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 764
2005 49 Yönetmen Asistanı 6.5 38
2004 48 Suç Çeşitli 6.9 2,697
2004 48 Dram Çeşitli 5.4 1,092
2003 47 Dram Çeşitli 6.4 133
2003 47 Komedi Çeşitli 7.2 990
2003 47 Dram Çeşitli 6.8 47
1992 36 Dram Çeşitli 5.7 162

Avrupa Avrupa
1990 34 Dram Çeşitli 7.6 13,489
1990 34 Biyografi Çeşitli 7.5 978

Ecinnliler
1988 32 Dram Çeşitli 6.4 440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019