Giriş Kayıt
Ian Zdatny

Ian Zdatny


Sanat Bölümü

Ian Zdatny, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Siyah Kuğu
2010 Dram Sanat Bölümü 8.0 642,007
2010 Suç Sanat Bölümü 8.6 157,997

Anamorf
2007 Suç Sanat Bölümü 5.5 8,627

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.1 58,795

Hastayım Sana
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.2 37,979

Stepford Kadınları
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 55,685

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 44,867
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,775

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Sanat Bölümü 7.1 35,512
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019