Giriş Kayıt
Ewa Zbroniec

Ewa Zbroniec


Editör, Kostümcü

Ewa Zbroniec, editör, kostümcü.

Streets (1990), Don't Talk to Strangers (1994), Erkek Jigolo (1999), Tehlikeli Eller (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Editorial Department 6.6 204,580

Üçüncü Göz
2000 Dram Editorial Department 6.7 58,131

Erkek Jigolo
1999 Komedi Editorial Department 5.7 66,095

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Editorial Department 6.2 36,897

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Editorial Department 5.6 6,223

Şeker Adamın Laneti 2
1995 Korku Editorial Department 5.3 8,885
1995 Dram Editorial Department 7.2 3,039
1994 Gerilim Editorial Department 5.7 612

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Editorial Department 6.7 105,948

Kaptan Ron
1992 Macera Editorial Department 5.7 19,089
1991 Komedi Editorial Department 6.0 2,379
1991 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 36
1990 Aksiyon Editorial Department 6.0 622
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019