Giriş Kayıt
Jean Zay

Jean Zay (-26)


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Jean Zay, 22 Temmuz 2015 doğumlu kostümcü, kostüm tasarımcısı.

007 James Bond: Ay Harekatı (1979), Çakalın Günü (1973), Üç Silahşörler (1973), Tren (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Jean Zay, 12 Ağustos 1989 tarihinde (-26 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 12 Ağustos 1989
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,076
1983 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.2 589
1981 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 4,168

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 81,157
1974 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 8,968

Üç Silahşörler
1973 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 14,129

Çakalın Günü
1973 Gerilim Kostüm Bölümü 7.8 34,218

Mavi Sakal
1972 Suç Kostüm Bölümü 5.6 1,034

Generallerin gecesi
1967 Suç Kostüm Bölümü 7.3 6,389

Paris Yanıyor
1966 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,383

Dünkerk Kahramanları
1964 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,087

Ağustos'da Paris
1964 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 6,805

Tren
1964 Gerilim Kostüm Bölümü 7.9 12,291
1960 Dram Kostüm Bölümü 6.8 145

Bir hayat
1958 Dram Kostüm Bölümü 6.6 202
1957 Dram Kostüm Bölümü 7.0 280

Acı Zafer
1957 Dram Kostüm Bölümü 6.9 1,538
1956 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 1,433
1956 Dram Çeşitli 6.4 100
1955 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 123
1955 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 4,346
1954 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 162
1953 Dram Kostüm Bölümü 5.6 140

İtiraf Dakikası
1952 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 267
1952 Dram Kostüm Bölümü 6.0 45

Çapkın Aşık
1952 Macera Kostüm Bölümü 7.3 2,307
1951 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 1,538
1950 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 188
1948 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019