Giriş Kayıt
Denis Zawadski

Denis Zawadski


Kameraman

Denis Zawadski, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sağlam Şarkı
2017 Biyografi Kameraman 6.4 193
2015 Dram Kameraman 6.9 204

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 56,792
2000 Komedi Kameraman 6.2 422

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Kameraman 6.6 7,449
1998 Gerilim Kameraman 5.6 295
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019