Giriş Kayıt
Jirí Zavrel

Jirí Zavrel


Kameraman, Özel Efekt

Jirí Zavrel, kameraman, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Kameraman 5.6 136
1996 Dram Özel Efekt 7.2 419

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Özel Efekt 7.5 21,522
1994 Dram Kameraman 6.5 5,068
1984 Biyografi Kameraman 8.3 332,080
1984 Dram Kameraman 6.7 36
1978 Komedi Çeşitli 7.8 591
1977 Komedi Çeşitli 7.8 630
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019