Giriş Kayıt
Kathryn Zatarga

Kathryn Zatarga


Kathryn Zatarga,

Don't Go Near the Park (1979), Don't Answer the Phone! (1980), (1984) Choose Me (1984), (1980) Fade to Black (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Çeşitli 6.1 85,557
1993 Dram Çeşitli 6.5 358
1993 Komedi Çeşitli 6.8 8,355
1992 Suç Çeşitli 6.0 6,269
1990 Fantastik Çeşitli 6.4 10,765
1990 Aksiyon Çeşitli 6.2 203

Bir Güç Gösterisi
1990 Dram Çeşitli 5.2 635
1987 Dram Çeşitli 6.9 1,041
1986 Komedi Çeşitli 5.5 696
1984 Komedi Çeşitli 6.8 2,359
1984 Macera Çeşitli 6.3 12,445
1984 Suç Çeşitli 5.6 2,532
1983 Komedi Çeşitli 5.2 2,836
1981 Dram Çeşitli 4.4 237
1980 Komedi Çeşitli 5.9 2,500
1980 Korku Çeşitli 4.9 1,602
1980 Korku Çeşitli 4.9 1,450
1979 Korku Çeşitli 3.6 651
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019