Giriş Kayıt
Katie Zaslaw

Katie Zaslaw


Katie Zaslaw,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Çeşitli 6.4 172,383
2005 Dram Çeşitli 7.0 274,247

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Çeşitli 5.7 29,727

Ocean's 11
2001 Suç Çeşitli 7.8 469,622

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 145,926

Aydaki Adam
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 115,785

Mafya
1998 Komedi Çeşitli 5.5 13,768

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 215,962

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Çeşitli 6.3 29,406

Batman Daima
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 218,099
1994 Dram Çeşitli 5.9 4,133

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Çeşitli 7.0 250,066
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019