Giriş Kayıt
Ronald Zarro

Ronald Zarro


Özel Efekt

Ronald Zarro, Özel efekt.

Kara Koyun (1996), The Beverly Hillbillies (1993), Ödül Avcısı (2013), (1982) E.T. (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ödül Avcısı
2013 Aksiyon Özel Efekt 5.5 6,483
2012 Komedi Özel Efekt 6.7 178,527

Şeytanın İni
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.2 59,443

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 322,154

Demir Adam
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.9 871,766

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 372,194

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Özel Efekt 5.7 92,500

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Özel Efekt 7.1 227,594

Tuzak
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.9 44,596

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Özel Efekt 3.7 219,251

Kara Koyun
1996 Komedi Özel Efekt 6.3 34,229
1994 Komedi Özel Efekt 6.3 39,980
1993 Komedi Özel Efekt 4.9 16,318

Roket Adam
1991 Aksiyon Özel Efekt 6.4 48,855

Denizaltı Battı
1990 Komedi Özel Efekt 3.0 627

E.T.
1982 Aile Özel Efekt 7.9 339,134
1981 Müzikal 6.5 4,654
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019