Giriş Kayıt
Richard Zarro

Richard Zarro


Özel Efekt

Richard Zarro, Özel efekt.

Kara Koyun (1996), The Beverly Hillbillies (1993), November (2004), The Kid & I (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 317,769

Demir Adam
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.9 841,043

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 368,987

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.9 303,207
2005 Komedi Özel Efekt 5.7 1,280

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 493,077
2004 Dram Özel Efekt 5.5 2,912

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 465,416

Üç Kral
1999 Aksiyon Özel Efekt 7.1 151,789

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Özel Efekt 7.1 223,665

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 142,524

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.8 67,933

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Özel Efekt 7.3 323,078

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.5 66,643

Tuzak
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.9 43,993

Çilgin denizalti
1996 Komedi Özel Efekt 6.1 19,263

Kara Koyun
1996 Komedi Özel Efekt 6.2 33,668
1994 Komedi Özel Efekt 6.3 39,447
1993 Komedi Özel Efekt 4.9 16,103

Roket Adam
1991 Aksiyon Özel Efekt 6.4 48,122

Av 2
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.3 132,033

Sinif 1999
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 5,848

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Özel Efekt 7.6 149,940

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Özel Efekt 8.2 711,976

E.T.
1982 Aile Özel Efekt 7.9 333,244
1981 Müzikal 6.5 4,571
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019