Giriş Kayıt
Ron Zarilla

Ron Zarilla


Kameraman

Ron Arilla, kameraman.

No Way to Treat a Lady (1968), Last Summer (1969), Goodbye, Columbus (1969), Cotton Comes to Harlem (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ron Arilla
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adaletin Dengesi
1999 Dram Kameraman 6.0 440
1994 Komedi Kameraman 5.4 1,927

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Kameraman 7.2 84,300

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 13,811
1992 Komedi Kameraman 6.1 1,287

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Kameraman 6.3 16,787
1991 Dram Kameraman 5.1 127

Şeytan 3
1990 Korku Kameraman 6.4 21,695
1989 Dram Kameraman 7.4 326

Kokteyl
1988 Komedi Kameraman 5.9 72,849

Son Ayin
1988 Aksiyon Kameraman 5.2 943
1988 Dram Kameraman 5.9 1,410
1988 Suç Kameraman 7.7 12,395

Sonsuz Aşk
1981 Dram Kameraman 4.8 6,348
1981 Suç Kameraman 6.7 5,085
1980 Aksiyon Kameraman 6.3 7,035

Savaşçılar
1979 Aksiyon Kameraman 7.7 84,673
1976 Macera Kameraman 5.9 27,127

Taksi Şoförü
1976 Suç Kameraman 8.3 627,010

Köpeklerin Günü
1975 Suç Kameraman 8.0 215,996

Denizin Dişleri
1975 Macera Kameraman 8.0 503,995
1975 Dram Kameraman 7.4 964

Muhteşem Gatsby
1974 Dram Kameraman 6.4 21,849
1973 Suç Kameraman 7.1 5,578

Sert Kaya
1972 Aksiyon Kameraman 6.8 4,467

Korkusuz
1971 Aksiyon Kameraman 6.6 14,263

Esrar Bitti
1971 Suç Kameraman 7.1 14,208
1970 Aksiyon Kameraman 6.5 1,485
1969 Dram Kameraman 7.1 1,423
1969 Komedi Kameraman 6.5 1,531
1968 Komedi Kameraman 6.1 1,261
1968 Komedi Kameraman 7.1 1,747
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019