Giriş Kayıt
Michael Zarembski

Michael Zarembski


Michael Zarembski,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Çeşitli 6.9 78,738

Cesur Civciv
2005 Animasyon Çeşitli 5.8 77,156

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Çeşitli 5.4 17,457

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Çeşitli 6.8 85,335

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 89,048

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 91,133

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 157,985

Dinozor
2000 Animasyon Çeşitli 6.5 46,915
1999 Animasyon Çeşitli 7.3 178,922
1998 Animasyon Çeşitli 7.6 218,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019