Giriş Kayıt
Don Zappia

Don Zappia


Sanat Bölümü, Kameraman

Don Zappia, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 12,241

Şefkat
2009 Suç Sanat Bölümü 5.5 7,255
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.1 17,840

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.2 91,468

Zor Baba
2000 Komedi Kameraman 7.0 291,024

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.8 58,511

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 48,073

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 338,055

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 87,972

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 34,193

Çılgın Madonna
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.9 18,846
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019