Giriş Kayıt
Gina Zappala

Gina Zappala


Editör, Görsel Efekt

Gina Zappala, editör, görsel efekt.

Not: Seni Seviyorum (2007), Crazy in Alabama (1999), Özgürlük Şarkısı (2000), Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alfa Kurt
2018 Macera Editorial Department 6.7 37,638

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Editorial Department 5.2 20,756

Troller
2016 Animasyon Editorial Department 6.5 62,291

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 481,435

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 638,648

Evim
2015 Animasyon Editorial Department 6.6 85,076

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Editorial Department 6.3 58,837
2013 Komedi Editorial Department 5.3 14,022

Paranoya
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 32,932

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 90,241

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Editorial Department 6.6 79,835

Hayal Et
2009 Komedi Editorial Department 5.6 12,268

Hannah Montana
2009 Komedi Editorial Department 4.4 36,526

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Editorial Department 7.1 190,299

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Editorial Department 7.6 61,341
2005 Komedi Editorial Department 6.4 63,922

Suda Yaşam
2004 Macera Editorial Department 7.3 164,707

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Editorial Department 7.6 48,161

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Editorial Department 5.6 15,729

Cehennemden Gelen
2001 Korku Editorial Department 6.8 138,559
2001 Dram Editorial Department 5.9 34

Özgürlük Şarkısı
2000 Dram Editorial Department 7.7 810
1999 Dram Editorial Department 6.3 6,372

Aşkın Gücü
1998 Dram Editorial Department 7.0 94,642

Savaş Günahları
1998 Dram Editorial Department 7.3 9,558

Talih Üzümleri
1998 Komedi Editorial Department 5.7 2,579
1997 Dram Editorial Department 7.5 3,386

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Editorial Department 5.3 12,153

Sakıncalı Düşünceler
1995 Biyografi Editorial Department 6.5 44,160

Batman Daima
1995 Aksiyon Editorial Department 5.4 218,152

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Editorial Department 5.0 5,813

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Editorial Department 6.7 19,236
1994 Aksiyon Editorial Department 4.5 20,576
1993 Dram Editorial Department 5.8 6,351
1993 Aksiyon Editorial Department 5.3 373
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019