Giriş Kayıt
Peter Zapp

Peter Zapp


Oyuncu

Peter Zapp, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Oyuncu 6.2 3,717
1993 Komedi Oyuncu 6.8 131
1990 Komedi Oyuncu 4.7 9

Sirdas radyo
1988 Dram Oyuncu 7.3 11,595
1976 Oyuncu 6.9 3,350
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019