Giriş Kayıt
Leonel Zapien

Leonel Zapien


Özel Efekt

Leonel Zapien, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Çeşitli 7.0 664,288

Demir Adam
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.9 840,020

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 383,778

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.5 87,198

Perili Köşk
2003 Komedi Özel Efekt 5.0 37,741

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 188,054

Kural Ötesi
2002 Komedi Özel Efekt 6.7 47,419

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 112,399

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 41,581

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 142,462
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019