Giriş Kayıt
Calen Zantolas

Calen Zantolas


Kameraman

Calen Zantolas, kameraman.

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Riverdale (2016), Ziyaretçiler (2009), Bang Bang You're Dead (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kameraman 7.4 82,291
2016 Dram Kameraman 8.2 35,413

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Kameraman 7.8 197,063

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 Macera Kameraman 5.7 2,032

İşkence
2010 Korku Kameraman 5.5 6,890

Noel Patileri
2009 Macera Kameraman 4.9 2,049

Silinmiş Mesajlar
2009 Gizem Kameraman 5.0 1,918

Ziyaretçiler
2009 Dram Kameraman 6.8 50,618
2007 Komedi Kameraman 6.2 793

Suikastçı
2007 Aksiyon Kameraman 6.3 80,411

Tarihi Eser
2007 Komedi Kameraman 4.6 6,543
2007 Aile Kameraman 5.2 1,641

Yalnız Kalınca
2007 Dram Kameraman 5.2 1,197
2002 Suç Kameraman 7.9 12,008

Özel Kurye
2000 Komedi Kameraman 5.1 158

Harika Köpek 2
1998 Komedi Kameraman 4.5 4,916

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Kameraman 8.4 76,878
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019