Giriş Kayıt
Guy Zanette

Guy Zanette (57)


Oyuncu

Guido Giovanni Zanette, 30 Nisan 1905 Venice, İtalya doğumlu oyuncu.

Mexicana (1945) yapımıyla biliniyor.

Guy Zanette, 11 Temmuz 1962 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Guido Giovanni Zanette
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1905
Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 1962
Doğum Yeri: Venice, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 51 Macera Oyuncu 7.9 56,066
1951 46 Dram Oyuncu 6.3 1,661
1951 46 Komedi Oyuncu 7.2 1,487
1950 45 Western Oyuncu 6.7 675
1950 45 Dram Oyuncu 6.7 205
1945 40 Komedi Oyuncu 6.0 65
1945 40 Komedi Oyuncu 6.4 872
1945 40 Suç Oyuncu 6.5 712

Gaz Lambası
1944 39 Suç Oyuncu 7.8 20,382
1944 39 Komedi Oyuncu 6.4 308
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019