Giriş Kayıt
Guy Zanette

Guy Zanette (57)


Oyuncu

Guido Giovanni Zanette, 30 Nisan 1905 Venice, İtalya doğumlu oyuncu.

Mexicana (1945) yapımıyla biliniyor.

Guy Zanette, 11 Temmuz 1962 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Guido Giovanni Zanette
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1905
Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 1962
Doğum Yeri: Venice, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 51 Macera Oyuncu 7.9 55,256
1951 46 Dram Oyuncu 6.4 1,432
1951 46 Komedi Oyuncu 7.2 1,306
1950 45 Western Oyuncu 6.7 544
1950 45 Dram Oyuncu 6.8 154
1945 40 Komedi Oyuncu 6.0 63
1945 40 Komedi Oyuncu 6.4 716
1945 40 Suç Oyuncu 6.4 492

Gaz Lambası
1944 39 Suç Oyuncu 7.8 19,394
1944 39 Komedi Oyuncu 6.4 259
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018