Giriş Kayıt
Gino Zamprioli

Gino Zamprioli


Makyaj

Gino Zamprioli, makyaj.

King Solomon's Mines (1985), Sınav (2006), Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto (1974), Bana Buldozer Derler (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Makyaj 5.2 5,426
2014 Aksiyon Makyaj 7.5 672
2013 Aksiyon Makyaj 5.2 5,101
2013 Aksiyon Makyaj 4.4 22,006
2013 Komedi Makyaj 5.0 11,422

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.1 13,060
2012 Biyografi Makyaj 6.9 260

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Makyaj 6.2 15,596
2010 Aksiyon Makyaj 7.5 1,365
2009 Dram Makyaj 6.6 398

Sicilya
2009 Komedi Makyaj 6.9 6,348

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Makyaj 5.7 5,964

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Makyaj 6.0 8,794

Özel Birlik
2006 Aksiyon Makyaj 5.3 5,335
2006 Komedi Makyaj 6.5 7,816

İsyan
2006 Aksiyon Makyaj 5.1 5,849

Ölüm Uyanışı
2004 Aksiyon Makyaj 5.8 8,221

Spartaküs 2
2004 Dram Makyaj 6.8 5,157
2003 Aksiyon Makyaj 6.3 5,924

Ripley'in Cinayetleri
2002 Suç Makyaj 6.6 16,241
1999 Komedi Makyaj 6.1 245
1997 Dram Makyaj 6.8 1,218

Göl Kenarında Bir Ay
1995 Komedi Makyaj 6.4 2,015

Mezarcı
1994 Komedi Makyaj 7.2 18,355
1992 Komedi Makyaj 6.4 472
1991 Komedi Makyaj 5.2 3,235
1990 Korku Makyaj 5.3 1,156
1990 Dram Makyaj 4.9 502

Son İmparator
1987 Biyografi Makyaj 7.8 84,178
1987 Aksiyon Makyaj 6.3 2,323
1986 Suç Makyaj 6.4 289
1985 Macera Makyaj 5.2 11,364
1985 Biyografi Makyaj 6.4 335

Kral David
1985 Aksiyon Makyaj 5.2 1,869
1984 Makyaj 6.1 226

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 Suç Makyaj 8.4 272,773
1981 Korku Makyaj 5.6 1,104
1980 Komedi Makyaj 6.0 503
1979 Dram Makyaj 7.7 976
1978 Gerilim Makyaj 6.6 148

Bana Buldozer Derler
1978 Aksiyon Makyaj 6.8 4,345
1977 Suç Makyaj 7.0 312
1977 Western Makyaj 6.9 352
1975 Komedi Makyaj 5.5 517
1975 Dram Makyaj 4.6 1,067
1974 Macera Makyaj 7.6 4,682
1974 Aksiyon Makyaj 7.5 9,420
1971 Komedi Makyaj 5.8 42
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019