Giriş Kayıt
Claudio Zampetti

Claudio Zampetti


Yapım Yöneticisi

Claudio Zampetti, yapım yöneticisi.

Şahane Misafir (2012), Il portaborse (1991), Kızıl Güvercin (1989), (2004) İlk Aşk (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 6.1 275

Şahane Misafir
2012 Dram Çeşitli 6.7 4,556
2008 Suç Yapım Yöneticisi 7.0 43,122
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 417
2007 Dram Çeşitli 5.9 10,421

Aile Dostu
2006 Dram Çeşitli 7.1 2,977
2004 Dram Çeşitli 6.0 5,694

İlk Aşk
2004 Dram Çeşitli 6.9 924
2003 Çeşitli 6.3 357
2002 Dram Çeşitli 7.0 1,860
1999 Dram Çeşitli 6.7 907
1991 Komedi Çeşitli 7.1 695

Kızıl Güvercin
1989 Komedi Çeşitli 7.2 2,019
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019