Giriş Kayıt
Victoria A. Zamora

Victoria A. Zamora


Sanat Bölümü

Victoria A. Zamora, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkunç Balayı
2003 Dram Çeşitli 5.5 3,532

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç 7.2 36,628

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 145,945

Aşk Mektubu
1999 Dram Çeşitli 6.2 33,185

İz Peşinde
1996 Komedi Çeşitli 6.0 6,972
1995 Biyografi Çeşitli 8.2 409,154
1995 Dram Çeşitli 6.2 2,439

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Çeşitli 6.6 69,634
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.8 1,583,677
1994 Aksiyon Çeşitli 6.1 7,306

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Çeşitli 6.0 23,051

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 144,759

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 7.0 85,714
1991 Korku Çeşitli 4.4 1,244
1990 Fantastik Çeşitli 6.5 2,387
1987 Suç Çeşitli 8.3 3,711
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019