Giriş Kayıt
George Zammit

George Zammit


Sanat Bölümü

George Zammit, sanat bölümü.

Killing Ground (2016), Beneath Clouds (2002), Manny Lewis (2015), (1992) Strictly Ballroom (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Sanat Bölümü 5.8 6,022

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 767,430
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.0 655
2014 Dram Sanat Bölümü 5.8 148

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 58,071

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.3 33,107
2006 Suç Sanat Bölümü 6.3 162
2003 Korku Sanat Bölümü 4.2 580
2002 Dram Sanat Bölümü 7.1 879

Yaşgünü Kızı
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 23,245

Babe Şehirde
1998 Macera Sanat Bölümü 5.8 29,109
1997 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.5 231
1997 Dram Sanat Bölümü 6.2 878

Devrim Çocukları
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,164
1995 Macera Sanat Bölümü 6.8 107,935

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Çeşitli 3.9 60,170
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.2 23,112

Ölüm Sessizliği
1989 Gerilim Sanat Bölümü 6.8 33,710
1989 Dram Sanat Bölümü 7.9 4,203
1989 Gerilim Çeşitli 6.9 726
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 2,250
1982 Dram Sanat Bölümü 5.9 2,597
1980 Aile Sanat Bölümü 6.9 225
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019