Giriş Kayıt
Natalya Zamakhina

Natalya Zamakhina (62)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Natalya Zamakhina, 09 Ekim 1956 Leningrad, RSFSR, USSR [bugünkü St. Petersburg, Rusya] doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu.

Kızkardeşler (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1956
Doğum Yeri: Leningrad, RSFSR, USSR [bugünkü St. Petersburg, Rusya]
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 49 Dram Kostüm Bölümü 7.2 115

Çöküş
2004 48 Biyografi Kostüm Bölümü 8.2 296,380
2004 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 447

Kızkardeşler
2001 45 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,512
1994 38 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
7.4 1,227
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018