Giriş Kayıt
Joanne Zaluski

Joanne Zaluski


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Joanne Zaluski, casting, oyuncu yönetmeni.

Ölüm Sessizliği (1989), İki Erkek Bir Kadın (1989), Earth Girls Are Easy (1988), The Accidental Tourist (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Casting 6.1 19,538

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Casting 6.8 19,760

Ölüm Sessizliği
1989 Gerilim Casting 6.8 33,292

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Casting 7.0 4,171
1989 Macera Casting 5.8 1,634

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 55,021
1989 Aksiyon Casting 6.1 4,185

Cazibe
1989 Komedi Casting 6.0 1,475
1988 Dram Casting 6.8 13,648
1988 Komedi Casting 5.3 18,376
1988 Dram Casting 6.0 2,885
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 45,677
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018