Giriş Kayıt
Joanne Zaluski

Joanne Zaluski


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Joanne Zaluski, casting, oyuncu yönetmeni.

Ölüm Sessizliği (1989), İki Erkek Bir Kadın (1989), Earth Girls Are Easy (1988), The Accidental Tourist (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Casting 6.1 19,372

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Casting 6.8 19,631

Ölüm Sessizliği
1989 Gerilim Casting 6.8 33,057

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Casting 7.0 4,129
1989 Macera Casting 5.8 1,625

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 54,681
1989 Aksiyon Casting 6.1 4,124

Cazibe
1989 Komedi Casting 6.0 1,461
1988 Dram Casting 6.8 13,568
1988 Komedi Casting 5.3 18,251
1988 Dram Casting 6.0 2,845
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 45,135
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018