Giriş Kayıt
Rochelle Zaltzman

Rochelle Zaltzman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Rochelle Zaltzman, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.6 361
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.8 255
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 8,007
1986 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,041
1984 Komedi Kostüm Bölümü 3.6 5,069

Sessiz Flüt
1978 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 1,919
1977 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 743
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018