Giriş Kayıt
Marilyn S. Zalkan

Marilyn S. Zalkan (51)


Sesler

Marilyn S. Zalkan, 22 Temmuz 1967 doğumlu sesler.

(1995) Beynimdeki Düşman (1995), (1998) Aşk Ve Dans (1998), (1994) S.F.W. (1994), (1994) Ernest Goes to School (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1967
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Ve Dans
1998 31 Dram Sesler 5.9 5,369

İngiliz Hasta
1996 29 Dram Sesler 7.4 162,163

Yargıç
1995 28 Aksiyon Sesler 5.5 100,536

Tehlikeli Tür
1995 28 Aksiyon Çeşitli 5.8 67,815

Beynimdeki Düşman
1995 28 Aksiyon Sesler 5.6 61,161

Erkek Yok, Problem Yok
1995 28 Komedi Sesler 6.4 10,880
1995 28 Dram Sesler 6.2 2,408
1994 27 Komedi Sesler 4.7 2,082
1994 27 Komedi Sesler 5.9 4,430
1993 26 Aile Sesler 5.1 1,771
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018