Giriş Kayıt
Jacek Zaleski

Jacek Zaleski (68)


Kameraman

Jacek Zaleski, 17 Kasım 1950 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu kameraman.

Avrupa Avrupa (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1950
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tedavi
2002 52 Dram Kameraman 6.6 878
1999 49 Dram Kameraman 7.0 1,247

Avrupa Avrupa
1990 40 Dram Kameraman 7.6 13,376
1981 31 Dram Kameraman 7.2 306
1981 31 Dram Kameraman 7.1 131
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018