Giriş Kayıt
Jacek Zaleski

Jacek Zaleski (67)


Kameraman

Jacek Zaleski, 17 Kasım 1950 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu kameraman.

Avrupa Avrupa (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1950
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tedavi
2002 52 Dram Kameraman 6.6 875
1999 49 Dram Kameraman 7.0 1,238

Avrupa Avrupa
1990 40 Dram Kameraman 7.6 13,304
1981 31 Dram Kameraman 7.3 297
1981 31 Dram Kameraman 7.1 126
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018