Giriş Kayıt
Frédéric Zaid

Frédéric Zaid


Makyaj

Frédéric Zaid, makyaj.

Taksi 2 (2000), Paulette (2012), Zoraki İkili (2012), Asphalte (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.2 328
2017 Suç Makyaj 7.5 6,512

Muhteşem Loïe
2016 Biyografi Makyaj 6.5 1,801
2016 Dram Makyaj 7.5 10,327
2016 Komedi Makyaj 5.1 396
2016 Tarihi Makyaj 6.0 282
2015 Komedi Makyaj 7.0 2,324
2014 Biyografi Makyaj 6.2 10,157
2013 Biyografi Makyaj 6.3 423

Zoraki İkili
2012 Komedi Makyaj 5.8 4,312
2012 Komedi Makyaj 6.6 6,218

Türk Kafası
2010 Suç Makyaj 6.0 398
2009 Dram Makyaj 8.4 765
2009 Makyaj 7.2 58
2009 Belgesel Makyaj 7.4 115

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Makyaj 6.1 145,889
2008 Dram Makyaj 6.6 2,546

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Makyaj 6.4 104,964
2006 Dram Makyaj 5.8 190
2006 Suç Makyaj 4.2 171

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Makyaj 7.0 93,434

Banliyö 13
2004 Aksiyon Makyaj 7.2 62,300
2000 Biyografi Makyaj 6.6 6,932

Taksi 2
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 47,163
2000 Biyografi Makyaj 7.0 1,138
2000 Dram Makyaj 6.1 578

Jeanne D'arc
1999 Macera Makyaj 6.4 60,804

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Makyaj 6.2 827
1995 Dram Makyaj 6.3 225
1992 Aksiyon Makyaj 4.7 341
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019