Giriş Kayıt
Bruce Zahlava

Bruce Zahlava


Makyaj, Özel Efekt

Bruce Zahlava, makyaj, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Korku Makyaj 3.5 2,256

Kanlı Sofra
1987 Komedi Özel Efekt 5.2 3,526
1986 Komedi Makyaj 6.8 17,965
1985 Korku Özel Efekt 4.3 2,940
1984 Korku Makyaj 4.9 1,506
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019