Giriş Kayıt
Andrija Zafranovic

Andrija Zafranovic (69)


Editör, Editör

Andrija Zafranovic, 15 Ağustos 1949 Maslenica, Sırbistan, Yugoslavya doğumlu editör, editör.

Arizona Rüyası (1993), Çingeneler Zamanı (1988), Balkan Casusu (1984), Babam İş Gezisinde (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1949
Doğum Yeri: Maslenica, Sırbistan, Yugoslavya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 67 Komedi Editör 7.7 2,114
2016 67 Komedi Editör    

Tatlı Gece
2015 66 Dram Editör 7.4 84

Kuşatma
2015 66 Dram Editör 7.7 1,795
2014 65 Dram Editör 6.3 185
2013 64 Editör 5.7 348
2013 64 Macera Editör 6.3 264
2013 64 Aksiyon Editör 5.4 60
2012 63 Aksiyon Editorial Department 6.8 683
2011 62 Dram Editör 6.3 226
2011 62 Dram Editör 7.1 140
2010 61 Komedi Editör 6.5 883
2010 61 Suç Editör 6.7 196

Aramızda Kalsın
2010 61 Komedi Editör 6.7 896

Tele Kız
2009 60 Dram Editör 6.3 2,895

Manzara No:2
2008 59 Suç Editör 6.5 322

İyi Olmak Zor
2007 58 Dram Editör 7.4 958
2007 58 Dram Editör 7.1 162

Sınır Karakolu
2006 57 Komedi Editör 7.6 5,391
2005 56 Dram Editör 7.2 115

Batıya Hücum
2005 56 Komedi Editör 6.8 823
2004 55 Dram Editör 6.8 112
2003 54 Dram Editör 6.9 582
2003 54 Dram Editör 7.7 697
2001 52 Aksiyon Editör 5.4 390
2000 51 Dram Editör 7.1 218
1997 48 Editör 6.2 191
1997 48 Dram Editör 6.9 129

Arizona Rüyası
1993 44 Komedi Editör 7.4 38,728
1990 41 Dram Editör 7.4 319

Çingeneler Zamanı
1988 39 Komedi Editör 8.2 22,515
1988 39 Dram Editör 6.5 171
1986 37 Dram Editör 7.2 133

Babam İş Gezisinde
1985 36 Dram Editör 7.9 8,002

Balkan Casusu
1984 35 Komedi Editör 8.9 9,386
1983 34 Savaş Editör 6.8 348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019