Giriş Kayıt
Gary Zacuto

Gary Zacuto


Sesler

Gary Zacuto, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sesler 5.7 238
2017 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 237
2016 Gerilim Sesler 4.5 216
2013 Korku Sesler 7.6 610
2013 Belgesel Sesler    
2012 Animasyon Sesler 6.8 311
2004 Animasyon Sesler 6.7 1,057
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019