Giriş Kayıt
David Zachary

David Zachary


Sanat Bölümü

David Zachary, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.4 1,708
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.6 44,188
1994 Fantastik Sanat Bölümü 5.2 2,027
1993 Fantastik Sanat Bölümü 5.3 2,446
1993 Macera Sanat Bölümü 4.1 1,464
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 1,127
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019