Giriş Kayıt
Vladimir Zabransky

Vladimir Zabransky


Editör

Vladimir Zabransky, editör.

Söylenemeyenler (2001), The Hanging Garden (1997), Subconscious Cruelty (2000), Uykusuz (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Korku Editorial Department 3.8 569

Hayatın İçinden
2003 Komedi Editorial Department 7.7 63,517
2003 Dram Editorial Department 4.6 368

Söylenemeyenler
2001 Suç Editorial Department 6.7 5,893

Uykusuz
2001 Aksiyon Editorial Department 5.3 645
2000 Suç Editorial Department 5.1 1,445

ÖldürenTutku
1999 Dram Editorial Department 4.9 14,011
1998 Aksiyon Editorial Department 3.9 2,642
1997 Dram Editorial Department 7.0 2,684
1996 Aksiyon Editorial Department 5.3 273
1994 Korku Editorial Department 4.3 1,062
1993 Gerilim Editorial Department 5.6 404

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Editorial Department 5.8 761

Altıncı His
1991 Gerilim Editorial Department 5.2 301
1991 Aksiyon Editorial Department 5.2 2,450

Çağdaşlar
1988 Komedi Editorial Department 6.7 1,552
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019