Giriş Kayıt
Heidi Zabit

Heidi Zabit


Görsel Efekt, Özel Efekt

Heidi Zabit, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 558,344

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 532,254

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 280,892

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 439,848

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,157,502

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 194,460

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 388,528

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 551,173

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 303,171

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 56,127

Kavanoz Kafa
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 160,898

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
2.2 48,506

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt
Görsel Efekt
6.5 383,928
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 227,039

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 188,108

Başkaldırış
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 40,447

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 345,785

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 567,345

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 281,748

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 67,977

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 143,428
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,857

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 62,193

Dalgın Profesör
1997 Komedi Görsel Efekt 5.2 77,162

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 470,528

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 109,410

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 85,795

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Görsel Efekt 7.6 173,810

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 105,453

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Görsel Efekt 6.0 23,719

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Görsel Efekt 6.2 3,066

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 849,665

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,036,797
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019