Giriş Kayıt
Janek Zabielski

Janek Zabielski


Özel Efekt

Janek Zabielski, Özel efekt.

Rüyamdaki Afrika (2000), Önce Hayat (2010), Hasat (2002), The Groomsmen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Özel Efekt 3.6 6,817

Önce Hayat
2010 Dram Özel Efekt 7.1 1,246

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.9 606,515

Yargısız İnfaz
2007 Dram Özel Efekt 6.8 52,342
2006 Aksiyon Özel Efekt 5.9 16,148

Çevirmen
2005 Gizem Özel Efekt 6.4 93,369
2003 Komedi Özel Efekt 5.1 534

Hasat
2002 Komedi Özel Efekt 4.2 1,435

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Özel Efekt 6.5 31,129
2001 Dram Özel Efekt 5.6 317

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Özel Efekt 5.6 4,144

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Özel Efekt 4.8 10,326

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Özel Efekt 4.1 14,390
1998 Dram Özel Efekt 6.7 462

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Özel Efekt 6.8 52,727
1996 Dram Özel Efekt 4.6 696

Mengene
1995 Komedi Özel Efekt 4.1 7,764
1995 Aksiyon Özel Efekt 4.2 390
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019