Giriş Kayıt
Susana Zabaleta

Susana Zabaleta (59)


Oyuncu, Müzisyen

Susana Zabaleta, 30 Eylül 1964 Monclova, Coahuila, Meksika doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sexo, pudor y lágrimas (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1964
Doğum Yeri: Monclova, Coahuila, Meksika
Diğer Bir İsmi: Susana Zavaleta
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 59 Müzikal Oyuncu    
2022 58 Komedi Oyuncu 4.3 207
2015 51 Animasyon Oyuncu 4.6 275
2012 Dram Oyuncu 7.5 274
2009 Dram Oyuncu 4.5 231
2007 Komedi Oyuncu 7.1 101
2002 Komedi Oyuncu 8.0 310
1999 35 Komedi Oyuncu 6.5 3,068
1995 31 Animasyon Müzik 6.7 201,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024