Giriş Kayıt
Ferouz Zaafour

Ferouz Zaafour


Makyaj

Ferouz Zaafour, makyaj.

İnsanlık (1999), İsa'nın Hayatı (1997), Melody's Smile (2007), Baltaya El Sürmeyin (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 6.0 205
2015 Dram Makyaj 5.1 574
2015 Dram Makyaj 6.5 86
2015 Komedi Makyaj 6.5 184
2015 Dram Makyaj 5.8 36
2013 Dram Makyaj 6.2 235

Gebo ve Gölge
2012 Dram Makyaj 6.5 518
2012 Komedi Makyaj 5.7 471

Özgür Adamlar
2011 Dram Makyaj 6.6 1,212

Gizemli Kadın
2011 Gerilim Makyaj 5.4 5,472

Hoşgörü Evi
2011 Dram Makyaj 6.7 5,395
2011 Gerilim Makyaj 4.5 43
2010 Suç Makyaj 8.0 27
2009 Dram Makyaj 6.0 812

Melody's Smile
2007 Suç Makyaj 6.4 1,558
2007 Dram Makyaj 7.3 74

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Makyaj 6.4 103,960

Baltaya El Sürmeyin
2007 Dram Makyaj 6.7 1,183
2006 Komedi Makyaj 5.5 1,218

Son Sosyalist Mitterand
2005 Biyografi Makyaj 7.1 937

Deniz Yükselince
2004 Komedi Makyaj 6.7 660
2001 Dram Makyaj 5.8 130
2000 Dram Makyaj 5.8 60
2000 Dram Makyaj 6.8 146

İnsanlık
1999 Dram Makyaj 6.9 3,396

İsa'nın Hayatı
1997 Dram Makyaj 7.0 2,175
1996 Komedi Makyaj 5.1 7
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019