Giriş Kayıt
Lucien Yvonnet

Lucien Yvonnet


Sesler

Lucien Yvonnet, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Sesler 4.5 238
1984 Gerilim Sesler 6.2 440
1983 Komedi Sesler 5.3 120
1980 Animasyon Sesler 6.1 529
1974 Fantastik Sesler 5.1 19
1973 Suç Sesler 5.3 17
1971 Dram Sesler 6.2 50
1971 Sesler 7.1 14
1970 Sesler 6.7 186
1969 Romantik Sesler 7.6 17
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019