Giriş Kayıt
Michèle Yvars

Michèle Yvars


Michèle Yvars,

Itinéraire d'un enfant gâté (1988), La belle histoire (1992), (2002) Bir Kadın... Bir Erkek... Ve... (2002), (1996) Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 Suç Çeşitli 6.2 2,023
1998 Dram Çeşitli 6.7 506

Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu
1996 Komedi Çeşitli 6.1 632
1992 Macera Çeşitli 6.7 687
1988 Dram Çeşitli 7.1 1,756
1986 Dram Çeşitli 6.4 282
1986 Dram Çeşitli 5.8 539
1984 Komedi Çeşitli 6.2 329
1983 Dram Çeşitli 6.0 307
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019