Giriş Kayıt
Michèle Yvars

Michèle Yvars


Michèle Yvars,

Itinéraire d'un enfant gâté (1988), La belle histoire (1992), (2002) Bir Kadın... Bir Erkek... Ve... (2002), (1996) Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 Suç Çeşitli 6.2 1,997
1998 Dram Çeşitli 6.7 501

Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu
1996 Komedi Çeşitli 6.1 629
1992 Macera Çeşitli 6.7 687
1988 Dram Çeşitli 7.1 1,726
1986 Dram Çeşitli 6.4 280
1986 Dram Çeşitli 5.8 530
1984 Komedi Çeşitli 6.2 327
1983 Dram Çeşitli 6.0 303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018