Giriş Kayıt
Dorothy Yutzi

Dorothy Yutzi (68)


Dorothy Yutzi, 24 Haziran 1904 New York, ABD doğumlu

Aşk Hocası (1963), Yüzen Ev (1958), House by the River (1950), The Disorderly Orderly (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Dorothy Yutzi, 09 Kasım 1972 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1904
Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1972
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 61 Komedi Çeşitli 3.4 1,833
1964 60 Komedi Çeşitli 6.4 2,545
1964 60 Komedi Çeşitli 6.3 1,718

Aşk Hocası
1963 59 Komedi Çeşitli 6.7 13,986

Korkunç Kumpanya
1960 56 Macera Çeşitli 6.1 1,060
1959 55 Biyografi Çeşitli 7.3 1,456

Karaağaçlar Altında
1958 54 Dram Çeşitli 6.6 999

Yüzen Ev
1958 54 Komedi Çeşitli 6.7 6,683
1958 54 Korku Çeşitli 6.4 2,178

Şahane Macera
1957 53 Romantik Çeşitli 7.1 23,119
1957 53 Biyografi Çeşitli 7.0 1,525

Kralın Soytarısı
1955 51 Macera Çeşitli 7.9 10,319

Harry'nin Derdi
1955 51 Komedi Çeşitli 7.1 29,584
1955 51 Macera Çeşitli 5.9 235

Uzayın Keşfi
1955 51 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.8 1,204
1951 47 Aksiyon Çeşitli 6.2 91
1950 46 Gizem Çeşitli 6.9 180
1950 46 Dram Çeşitli 6.1 364
1950 46 Suç Çeşitli 7.2 2,428
1949 45 Aksiyon Çeşitli 6.5 2,532
1948 44 Aksiyon Çeşitli 6.7 2,182
1948 44 Dram Çeşitli 6.4 69
1948 44 Suç Çeşitli 7.1 1,536
1948 44 Dram Çeşitli 6.5 71
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019