Giriş Kayıt
Sai-Kit Yung

Sai-Kit Yung


Oyuncu

Sai-Kit Yung, oyuncu.

(1999) Kurda Tuzak (1999), (2005) Kıyametin Sesi (2005), (1988) Seng fat dak ging (1988), (1984) Dang doi lai ming (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart Ong | Weng Shijie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras
2008 Macera Oyuncu 6.5 12,537
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 84

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,171,138

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Oyuncu 4.2 17,976

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 366,039

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 189,391

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 99,231

Kırmızı Keman
1998 Dram Oyuncu 7.7 29,618
1996 Suç Oyuncu 7.4 2,013
1991 Komedi Oyuncu 6.0 581
1991 Oyuncu 5.8 98

When Fortune Smiles
1990 Oyuncu 6.4 433
1990 Oyuncu 5.8 12
1989 Macera Oyuncu 7.2 2,601
1988 Komedi Oyuncu 6.3 117
1988 Aksiyon Oyuncu 6.5 267
1988 Aksiyon Oyuncu 7.0 566
1988 Komedi Oyuncu 6.0 169
1985 Suç Oyuncu 7.2 120
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406
1984 Aksiyon Oyuncu 6.8 564
1984 Dram Oyuncu 6.4 182
1982 Dram Oyuncu 6.8 245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019