Giriş Kayıt
Jerry Yuen

Jerry Yuen


Sesler, Oyuncu

Jerry Yuen, sesler, oyuncu.

Running Wilde (2010), All Over Me (1997), (2016) Parçalanmış (2016), (2007) Avukat (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerry Yue | J. Yuen | Jerry H. Yuen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Sesler 7.7 183,363

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Sesler 4.5 28,774

Parçalanmış
2016 Korku Sesler 7.3 314,182
2016 Dram Sesler 6.8 10,294

Kamu Ahlakı
2015 Suç Sesler 6.9 2,475
2015 Komedi Sesler 7.5 2,165
2014 Komedi Sesler 5.3 30,627

Öteki Kadın
2014 Komedi Sesler 6.0 120,630
2014 Komedi Sesler 8.3 21,876

Belalı Rehine
2013 Komedi Sesler 5.8 15,386
2013 Dram Sesler 7.4 127,055

Kiralık Aşık
2013 Komedi Sesler 6.2 22,207

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sesler 4.8 178,877

Entrika
2012 Dram Sesler 6.6 46,226

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sesler 8.4 1,355,131

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Sesler 6.2 123,380

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 53,502
2011 Suç Sesler 7.1 13,588

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Sesler 6.2 92,400

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sesler 6.1 141,451
2010 Komedi Sesler 6.9 2,930

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sesler 6.7 142,831
2009 Aksiyon Sesler 7.6 540,257
2009 Biyografi Sesler 7.0 94,222

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sesler 7.3 174,558

Mistik Olay
2008 Dram Sesler 5.0 183,162
2008 Belgesel Sesler 7.2 10,410

Görev Uğruna
2008 Dram Sesler 6.5 18,882

Avukat
2007 Suç Sesler 7.3 147,316

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sesler 6.5 89,990

Tutku Oyunları
2006 Dram Sesler 7.5 99,629

Müzede Bir Gece
2006 Macera Sesler 6.4 279,989

Köstebek
2006 Suç Sesler 8.5 1,049,171

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Sesler 5.1 58,491

Şanslı Slevin
2006 Suç Sesler 7.8 285,716
2006 Suç Sesler 7.8 6,431
2005 Dram Sesler 7.0 45,725

Çevirmen
2005 Gizem Sesler 6.4 92,410

Yeni Yıl
2004 Dram Sesler 6.2 8,260

Stepford Kadınları
2004 Komedi Sesler 5.3 55,138

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sesler 6.0 33,653
2004 Macera Oyuncu 6.8 1,030

Hababam Rock
2003 Komedi Sesler 7.1 239,212

Yok Ya!
2003 Komedi Sesler 6.4 27,897
2003 Dram Sesler 5.5 707

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Sesler 6.1 96,674

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sesler 5.8 21,622

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Sesler 6.6 24,146

Sakın Konuşma
2001 Suç Sesler 6.3 45,156

Akrebin Laneti
2001 Komedi Sesler 6.8 35,381

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Sesler 6.9 16,339

Aile Babası
2000 Komedi Sesler 6.8 96,051
2000 Dram Sesler 6.4 1,431
2000 Dram Sesler 6.7 17,305

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Sesler 6.8 11,147

Astronotun Karısı
1999 Dram Sesler 5.3 49,964

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Sesler 6.3 3,682
1998 Komedi Sesler 6.5 283
1997 Dram Sesler 6.6 2,972
1997 Dram Sesler 7.0 602

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Sesler 6.1 1,621
1996 Dram Sesler 6.8 1,071
1995 Komedi Sesler 4.5 442
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019