Giriş Kayıt
Jerry Yuen

Jerry Yuen


Sesler, Oyuncu

Jerry Yuen, sesler, oyuncu.

Running Wilde (2010), All Over Me (1997), (2016) Parçalanmış (2016), (2007) Avukat (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerry Yue | J. Yuen | Jerry H. Yuen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Sesler 7.7 165,494

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Sesler 4.4 28,188

Parçalanmış
2016 Korku Sesler 7.3 294,615
2016 Dram Sesler 6.8 10,125

Kamu Ahlakı
2015 Suç Sesler 6.9 2,467
2015 Komedi Sesler 7.5 2,143
2014 Komedi Sesler 5.3 30,265

Öteki Kadın
2014 Komedi Sesler 6.0 119,513
2014 Komedi Sesler 8.4 21,561

Belalı Rehine
2013 Komedi Sesler 5.8 15,193
2013 Dram Sesler 7.4 125,867

Kiralık Aşık
2013 Komedi Sesler 6.2 22,061

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sesler 4.8 177,543

Entrika
2012 Dram Sesler 6.6 45,990

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sesler 8.4 1,341,208

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Sesler 6.2 122,448

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sesler 5.9 53,180
2011 Suç Sesler 7.1 13,473

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Sesler 6.2 91,845

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sesler 6.1 140,404
2010 Komedi Sesler 6.9 2,915

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sesler 6.7 141,458
2009 Aksiyon Sesler 7.6 535,796
2009 Biyografi Sesler 7.0 92,866

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sesler 7.3 172,832

Mistik Olay
2008 Dram Sesler 5.0 181,178
2008 Belgesel Sesler 7.2 10,373

Görev Uğruna
2008 Dram Sesler 6.5 18,816

Avukat
2007 Suç Sesler 7.3 146,470

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sesler 6.5 89,504

Tutku Oyunları
2006 Dram Sesler 7.5 99,206

Müzede Bir Gece
2006 Macera Sesler 6.4 275,916

Köstebek
2006 Suç Sesler 8.5 1,036,719

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Sesler 5.1 58,148

Şanslı Slevin
2006 Suç Sesler 7.8 284,539
2006 Suç Sesler 7.8 6,393
2005 Dram Sesler 7.0 45,457

Çevirmen
2005 Gizem Sesler 6.4 91,990

Yeni Yıl
2004 Dram Sesler 6.2 8,055

Stepford Kadınları
2004 Komedi Sesler 5.3 54,679

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sesler 6.0 33,476
2004 Macera Oyuncu 6.8 1,027

Hababam Rock
2003 Komedi Sesler 7.1 236,949

Yok Ya!
2003 Komedi Sesler 6.4 27,736
2003 Dram Sesler 5.5 707

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Sesler 6.1 95,890

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sesler 5.8 21,483

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Sesler 6.6 24,015

Sakın Konuşma
2001 Suç Sesler 6.3 44,855

Akrebin Laneti
2001 Komedi Sesler 6.8 35,152

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Sesler 6.9 16,267

Aile Babası
2000 Komedi Sesler 6.7 94,738
2000 Dram Sesler 6.4 1,424
2000 Dram Sesler 6.7 17,224

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Sesler 6.8 11,099

Astronotun Karısı
1999 Dram Sesler 5.3 49,712

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Sesler 6.3 3,673
1998 Komedi Sesler 6.5 282
1997 Dram Sesler 6.6 2,962
1997 Dram Sesler 7.0 602

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Sesler 6.1 1,618
1996 Dram Sesler 6.8 1,060
1995 Komedi Sesler 4.5 440
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018