Giriş Kayıt
Galen Yuen

Galen Yuen


Oyuncu, Senarist, Dublör

Galen Yuen, oyuncu, senarist, dublör.

(2009) Tetikçi 2: Yüksek Gerilim (2009), (2006) Şafak Harekâtı (2006), (1991) İkiz Kan (1991), (1993) Cyborg 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 129,192
2008 Suç Oyuncu 5.7 372
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 26

Şafak Harekâtı
2006 Macera Oyuncu 7.3 93,872

Acımasız Takip
2003 Dram Oyuncu 4.2 301

Çılgın Altılı
1997 Aksiyon Senarist 3.9 1,379
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.8 4,050

İkiz Kan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.5 34,211

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 122,810

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 29,262
1988 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,132
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019