Giriş Kayıt
Galen Yuen

Galen Yuen


Oyuncu, Senarist, Dublör

Galen Yuen, oyuncu, senarist, dublör.

(2009) Tetikçi 2: Yüksek Gerilim (2009), (2006) Şafak Harekâtı (2006), (1991) İkiz Kan (1991), (1993) Cyborg 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 127,912
2008 Suç Oyuncu 5.7 370
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 26

Şafak Harekâtı
2006 Macera Oyuncu 7.3 93,207

Acımasız Takip
2003 Dram Oyuncu 4.2 300

Çılgın Altılı
1997 Aksiyon Senarist 3.9 1,372
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.8 4,005

İkiz Kan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.5 33,834

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 121,528

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 28,914
1988 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018