Giriş Kayıt
Anita Yuen

Anita Yuen (47)


Oyuncu

Anita Yuen, 04 Eylül 1971 Hong Kong, Çin doğumlu oyuncu.

İntikam Yarışı (1995), Gwok chaan Ling Ling Chat (1994), He's a Woman, She's a Man (1994), Endless Love (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1971
Doğum Yeri: Hong Kong, Çin
Diğer Bir İsmi: Yongyi Yuan | Wing-Yee Yuen | Wing-yi Yuen
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 43 Gerilim Oyuncu 4.9 17

Ip Man: Son Dövüş
2013 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 9,234
2011 40 Komedi Oyuncu 5.8 219
2010 39 Komedi Oyuncu 5.7 399

Koruma
2007 36 Suç Oyuncu 7.3 4,331
2005 34 Dram Oyuncu 6.7 79
1998 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 308
1998 27 Komedi Oyuncu 6.6 361
1997 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 615
1997 26 Komedi Oyuncu 4.8 30
1996 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 332
1996 25 Komedi Oyuncu 7.1 139

İntikam Yarışı
1995 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,215
1995 24 Oyuncu 5.5 73
1995 24 Komedi Oyuncu 6.9 915
1995 24 Komedi Oyuncu 6.9 49
1994 23 Komedi Oyuncu 5.9 47
1994 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,351
1994 23 Macera Oyuncu 5.9 119
1994 23 Komedi Oyuncu 7.3 776
1994 23 Dram Oyuncu 7.7 29

Endless Love
1994 23 Dram Oyuncu 7.8 661

İntikam Komedisi
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.7 62
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,826
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.3 20
1992 21 Oyuncu 6.0 286
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018