Giriş Kayıt
Anita Yuen

Anita Yuen (47)


Oyuncu

Anita Yuen, 04 Eylül 1971 Hong Kong, Çin doğumlu oyuncu.

İntikam Yarışı (1995), Gwok chaan Ling Ling Chat (1994), He's a Woman, She's a Man (1994), Endless Love (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1971
Doğum Yeri: Hong Kong, Çin
Diğer Bir İsmi: Yongyi Yuan | Wing-Yee Yuen | Wing-yi Yuen
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 43 Gerilim Oyuncu 4.9 18

Ip Man: Son Dövüş
2013 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 9,305
2011 40 Komedi Oyuncu 5.8 222
2010 39 Komedi Oyuncu 5.7 400

Koruma
2007 36 Suç Oyuncu 7.3 4,364
2005 34 Dram Oyuncu 6.8 80
1998 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 309
1998 27 Komedi Oyuncu 6.6 365
1997 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 686
1997 26 Komedi Oyuncu 4.8 30
1996 25 Aksiyon Oyuncu 6.2 339
1996 25 Komedi Oyuncu 7.1 140

İntikam Yarışı
1995 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,323
1995 24 Oyuncu 5.5 73
1995 24 Komedi Oyuncu 6.9 927
1995 24 Komedi Oyuncu 6.9 50
1994 23 Komedi Oyuncu 5.9 47
1994 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,434
1994 23 Macera Oyuncu 5.9 121
1994 23 Komedi Oyuncu 7.3 788
1994 23 Dram Oyuncu 7.7 29

Endless Love
1994 23 Dram Oyuncu 7.8 669

İntikam Komedisi
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.7 62
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,849
1993 22 Aksiyon Oyuncu 6.3 20
1992 21 Oyuncu 6.0 292
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018